Om Bokballerinan

Bokballerinan

Vem är Bokballerinan? Det är säker många som undrar det och nu ska jag stilla er nyfikenhet och berätta. Detta, trots att jag tycker det är svårt att skriva om mig själv.

Bokballerinans eller mitt riktiga namn är Jessica. Född och uppvuxen på flera skånska orter, runt kanske främst Malmö och Lund. Jag har inte riktigt nått 40-strecket utan håller mig strax under med mina 39 år. Det har aldrig blivit så att jag har lämnat Malmötrakten utan jag bor kvar strax utanför Malmö tillsammans med man och tre barn.

Kanske kan man säga att jag är mellan jobb, men det är kanske inte hela sanningen. Det är väl snarare så att jag har inte kommit på vad jag vill göra. Därför är jag den ständiga vikarien. Eftersom jag är utbildad barnskötare så är det inom barnomsorgen som jag jobbar. På senare tid har det inte bara blivit det utan även extrajobb som butikssäljare inom en välkänd bokbutikskedja. Detta har såklart varit rena rama drömmen.

Min familj består av min man som är lite av en techentreprenör och dessutom är han två år äldre än mig och det tycker jag om att reta honom för. Familjen innehåller även en dotter på 13 år och tvillingsöner på 9 år.

Utan att ta i så är böcker min stora passion i livet och jag kanske läser 3-4 böcker i veckan. Det är min avkoppling och egen tid. Därför är det inte så konstigt att jag har startat denna hemsida, eller hur? Läser gärna böcker inom genrerna feel good och fantasy, men är ganska mycket en allätare.

Även om böcker är mitt största intresse så tycker jag om att pyssla och skapa med händerna. Titta film och tv-serier är något jag gärna gör tillsammans med min man. Det händer även att jag bakar för jag tycker det är kul men känner att jag borde göra det mer än vad jag gör. Självfallet spenderar jag även mycket tid med familjen.

Vad finns där mer att berätta om mig? Jag älskar salta patroner och jag blir aldrig trött på dem. När jag var liten, så bodde jag i samma kvarter i Malmö som självaste Zlatan. Tråkigt nog gav han mig aldrig något bestående intryck men jag är glad att gick bra för honom, trots allt.

Detta är alltså jag, Bokballerinan.

Tillbaka till toppen